Останні коментарі

    Welcome On Mobius

    Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

    We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

    Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

    Our Skills

    WordPress90%
    Design/Graphics75%
    HTML/CSS/jQuery100%
    Support/Updates80%

    ВР ухвалила закон про ліцензування певних видів господарської діяльності Детальніше читайте на УНІАН

    By admin 8 років ago
    Home  /  Зі сфери культури  /  ВР ухвалила закон про ліцензування певних видів господарської діяльності Детальніше читайте на УНІАН
    Жовтень 21, 2015

    Як передає кореспондент УНІАН, за це рішення проголосували 254 із 276 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.

    Як зазначив голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк, до повторного другого читання було враховано ліцензування зовнішньо-економічної діяльності за пропозицією Міністерства економічного розвитку і торгівлі для того, щоб забезпечити можливість квотування при експортно-імпортних операціях.

    Крім того, за словами депутата, враховано було пропозицію щодо ліцензування виробництва і торгівлі етиловим, коньячним, плодовим спиртом відповідно до закону України про державне регулювання виробництва, обігу спирту етилового.

    “Це зроблено для того, щоб забезпечити фіскальні можливості наповнення державного бюджету”, – сказав Галасюк.

    Крім того, йдеться про передбачення ліцензування монопольних видів діяльності щодо електрогенерації, теплогенерації, передачі електроенергії і так далі.

    Таким чином, зазначив голова комітету, напрацьована компромісна редакція передбачає ліцензування виключно там, де передбачено регульований тариф.

    “Там де тариф є нерегульований, там ліцензування відміняється”, – сказав депутат.

    Крім того, було передбачено “криптографічний захист інформації, а також виробництво спеціальної техніки, як на цьому наполягало СБУ”.

    Також передбачено розділене ліцензування щодо фондового ринку, щодо фінансових послуг.