Останні коментарі

    Welcome On Mobius

    Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

    We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

    Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

    Our Skills

    WordPress90%
    Design/Graphics75%
    HTML/CSS/jQuery100%
    Support/Updates80%

    Наші ПОСЛУГИ

    • Узаконення самовільно збудованих будинків. З 01.12.2015 вступають в дію зміни до узаконення самобудів.
    • Проектні роботи ( для нового будівництва, реконструкцій та капітального ремонту ).
    • Архітектурне та будівельне проектування.
    • Розроблення містобудівної документації.
    • Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії.
    • Надання послуг у сфері проектування, будівництва та введення в експлуатацію будівель та споруд.
    • Будівництво житлових та нежитлових будівель.
    • Виготовлення будівельних та технічних паспортів.
    • Вуличне та паркове освітлення.

    Узаконення Самочинного Будівництва

    З 01.12.2015 вступають в дію нові вимоги до узаконення самочинного будівництва.

    Приватні будинки

    Консультаційна компанія Юпітер надає послуги з узаконення самобудів у Львові, яка є вкрай актуальною проблемою сьогодення, враховуючи невирішену проблему будівництва житла. Звертаючись за послугами до Консультаційної компанії “ЮПІТЕР”, Ви можете бути певними у вирішенні питань узаконннея самобудів швидко та без надмірної затрати часу. Узаконення самобудів у Львові  не стане проблемою для фахівців  Консультаційної компанія “ЮПІТЕР”. 

    Дачні ділянки

    Консультаційна компанія “Юпітер” здійснює узаконення самобудів в межах не тільки Львівської області, а й по усій території України.    Узаконення самочинного будівництва  є тривалою процедурою, враховуючи непростий шлях вирішення крізь  вимоги бюрократичного апарату.

    Допомога в Отриманні Ліцензій

    Будівництво

    Наша компанія сприяє в отриманні ліцензій для проведення будівництва житлових та нежитлових споруд, реконструкції та ремонту, розробки  архітектурного та будівельного проектування.

    Медицина

    Скориставшись послугами нашої компанії, Вам не доведеться витрачати чимало часу  для отрмання медичних ліцензій. Залиште цю непросту процедуру для фахівців нашої компанії.

    Туризм

    Працюючи на ринку більше 15-ти років, ми чітко розуміємо непростий шлях в отриманні туристичних ліцензій, крізь ряд бюрократичних процедур. Фіхівці нашої компанії реалізують цей процес без жодних проблем для Вас.

    Юридичні Послуги

    Представництво у судах всіх інстанцій

    Відмітна особливість, яку має Консультаційна Компанія «ЮПІТЕР», полягає в тому, що ми працюємо НА ВАС і ДЛЯ ВАС, і саме це дозволяє нам знайти ту оптимальну схему співпраці, в якій кожен клієнт зможе відчувати себе комфортно.

    Оскарження штрафів ДАІ

    Існують певні переваги для клієнтів і при представленні їх інтересів Консультаційною компанією « Юпітер» в суді, адже, відповідно до норм цивільного процесуального і господарського процесуального кодексів, вартість послуг адвокатів відшкодовується за рахунок сторони, що програла, – це дозволяє компенсувати вартість Ваших судових витрат.

    Послуги адвоката

    Забороняється будь-яке втручання в адвокатську діяльність, вимагати від адвоката, його помічника, посадових осіб і технічних працівників адвокатської компанії відомостей, які становлять адвокатську таємницю. З цих питань вони не можуть бути допитані як свідки.

    Юридичні послуги, представництво в судах усіх інстанцій

    Окремим аспектом діяльності компанії є допомога в оформленні кредитів   ( готівкових, на придбання комерційної та житлової нерухомості, автомобілів та спецтехніки, на поповнення обігових коштів підприємств). Фахівці нашого центру допожуть підшукати оптимальний фінансовий продукт та умови кредитування.

    • Готівкове кредитування
    • Придбання комерційної нерухомості
    • Купівля житлової нерухомості
    • Придбання авто
    • Купівлюя спецтехніки
    • Поповнення обігових коштів